autószervíz és műszaki bázis
műszaki vizsga, eredetiség vizsgálat, autószerelés, futómű állítás, gumiszerelés, klíma töltés
+3652 228 496
4220 Hajdúböszörmény,
Bethlen Gábor utca 23.

Szolgáltatások

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesüljön a friss hírekről és akcióinkról!
Leiratkozásra a kiküldött hírlevelek alján található linken van lehetőség.

Műhelyünkben az alábbi szolgáltatásokkal várunk minden kedves új és meglévő ügyfelünket:

1. Műszaki Vizsgabázis
Gépkocsija műszaki vizsgáztatását helyben végezzük. Gépjárműve vizsgára való felkészítését is vállaljuk. Ahhoz, hogy gépkocsija megfeleljen a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elvárásainak, szabályzatainak és nem utolsó sorban az ön és családja, illetve környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez, a lehető legjobb munkát igyekszünk kiadni műhelyünkből.

Műszaki vizsgabázis


2. Eredetiség vizsgálat
Az eredetiségvizsgálat díja jelenleg 15.500,- Ft és 20,000,- Ft közöt változik, attól függően,hogy hány köbcentiméteres Adásvételkor megegyezés tárgyát képezi, hogy melyik fél fizeti (az eladó vagy a vevő) az eredetiségvizsgálat díját.


3. Klíma
Az autóklíma tisztítása, gombátlanítása, töltése, pollenszűrő cseréje, javítása. 

Klíma diagnosztika


4. Műszeres futómű állítás
Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, deformálódások érik. Ezeknek hatására megváltozik a kerék összetartása, dőlése, utánfutása. Ezért elsődleges fontosságú a vezetés biztonsága szempontjából a futómű állítás. A rossz futóművel rendelkező autó vezetése fárasztó és nem biztonságos, mivel állandó kormánykorrigálást igényel menet közben. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik). Kanyarodásnál szintén rendellenesen viselkedik a gépkocsi.

Műszeres futómű állítás


5. Autószerelés
Személy és kis gépjármű 3,5 tonnáig teljes körű javítása.

Autószerelés


6. Gumiszerelés
Gumijavítás kiváló minőségű anyagok felhasználásával, gumijavítás, gumicsere (téli, nyári), centírozás, új abroncsok értékesítése.

Gumiszerelés


7. Diagnosztika

Hiba kód olvasása és törlése, újra programozás.

Diagnosztika